Over ons

Ons DNA

Sterke focus op kwaliteit

Elk project wordt opgeleverd met veel aandacht voor een persoonlijke begeleiding en een ijzersterke planning. Alleen op die manier kunnen we de kwaliteit van ons geleverde werk waarborgen.

Totaaloplossing op maat

Wij verzorgen de complete aanleg van zowel nieuwe als bestaande tuinen. Van ontwerpfase tot oplevering. En daarna? Dan nemen wij het onderhoud van jouw tuin voor onze rekening.

Klantgerichte aanpak

Geen enkele tuin is hetzelfde. Ieders wensen en verwachtingen zijn persoonlijk. Jij legt je wildste plannen op tafel, samen bekijken we hoe we jouw tuindroom kunnen realiseren.

Wie we zijn

Jacobs Tuindesign werd in 2018 opgericht door zelfstandig tuinaannemer Toon Jacobs. Sindsdien zetten we ons elke dag opnieuw in om tuindromen te realiseren, want dat is onze passie. 

Kwaliteit en klanttevredenheid dragen we bij Jacobs Tuindesign hoog in het vaandel. Sterker nog, het zijn de speerpunten van ons bedrijf. Elk project wordt tot in de kleinste details opgeleverd, van A tot Z. Steeds met veel aandacht voor een persoonlijke begeleiding en een ijzersterke planning.

Ons doel? De wensen van onze klanten vertalen naar een tuin waarin zij zich volledig thuis voelen. Van een groene speelruimte voor de kinderen tot een oase van rust voor de levensgenieters.

Wat we doen

Aanleg

Hou je van tijdloze gezelligheid? Of droom je stiekem van een harmonieus aangelegde Japanse tuin? Hoe dan ook, bij Jacobs Tuindesign ben je niet gebonden aan een standaardafwerking. Jij legt je wildste plannen op tafel, samen bekijken we de ruimtelijke mogelijkheden, timing en budget.

Onderhoud

Iedereen geniet graag van een zonnige dag in de tuin, maar je tuin in topvorm houden is geen sinecure. Schakel daarom op tijd de hulp in van een professional. De mogelijkheden bij Jacobs Tuindesign zijn eindeloos: van een eenmalige grote opkuis- of snoeibeurt tot wekelijkse onderhoudsbeurten.

Vraag een gesprek aan

Adres

Senthout 7, 2570 Duffel

Telefoon

+32 470 07 71 49

E-mail

thibault@jacobstuindesign.be