Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Eenmalige opkuiswerken

Het voorjaar is de periode bij uitstek om je tuin te doen heropleven. Zoek je naar een professionele partner om jouw tuin lenteklaar te maken? Ook voor een eenmalige, grondige onderhoudsbeurt kun je bij Jacobs Tuindesign terecht.

Periodiek onderhoud

Hoe vaak wij je tuin komen onderhouden, hangt volledig af van jouw wensen. Werk je graag zelf in de tuin, en wil je enkel beroep doen op ons als tuinaannemer voor zwaardere klussen? Dat kan perfect. Wat jij het liefste wilt.

Goed onderhoud is het halve werk

Met het aanleggen van een tuin ben je er nog niet. Een tuin heeft heel wat verzorging nodig, en net daarom is een periodieke onderhoudsbeurt wel degelijk op zijn plaats. 

Als professioneel tuinaannemer weten we perfect welke planten of bomen extra onderhoud nodig hebben, waar ze het best gedijen en hoe je ze de beste verzorging geeft.

Wist je bijvoorbeeld dat elke struik, boom of plant een eigen handleiding heeft als het om snoeien gaat? In tegenstelling tot wat je zou denken, zijn snoeiwerken wel degelijk een delicate ingreep. Daarom schakel je best de hulp in van een professional.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Vraag een gesprek aan

Adres

Senthout 7, 2570 Duffel

Telefoon

+32 479 06 20 19

E-mail

info@jacobstuindesign.be